PRIPOROČILA

 
Ko pridem od Iris, sem kot prerojen. Zna začutiti, na čem je potrebno delati in mi je vedno zelo dobro svetovala. Tudi s pomočjo svoje globoke intuicije, združene s pristno skrbjo in seveda prvovrstno masažo. Po mojih izkušnjah da Iris še nekaj več, kot je to praviloma drugje – tudi nek boljši vpogled vase. Ko pride čas, se vedno vračam.
dr.Klemen Podjed
Iris, njeno jogo in terapijo priporočam vedno in vsakomur, ki mi potoži, da je življenje težko, polno samih problemov. Tudi jaz sem včasih težko shajala z njimi -mislim na probleme na vseh področjih. Ko pa sem pred leti slučajno? spoznala Iris in pričela izvajati jogo, sem se počasi naučila živeti življenje radostno od jutra do večera, ko se zahvalim za ta dan in prosim za mirno noč. Nisem človek velikih besed, zato kar po domače: probajte in zaupajte! 
Zvonka
Na jogo k Iris hodim že več kot 10 let. Počutim se odlično in zdravo. Verjamem, da z jogo preprečiš marsikatero bolezen, psihično si bolj umirjen in stabilen. Hkrati pa se razmigaš in predihaš, saj Iris res odlično obvlada vodenje vadb, zraven pa še pove marsikateri koristen nasvet za vzdrževanje zdravja in dobro počutje. Že zdavnaj sem se odločila, da bom vadbe joge pri Iris obiskovale še mnogo let.
Mojca
K Iris hodim na vadbo joge že sedmo leto. Ko se spomnim začetkov, mislim da me je prav njen način dela privedel do redne vadbe tudi doma. Njen spontan pristop k vsaki seansi in prilagajanje zmožnostim udeležencev me vsakič sproti navduši. Njeno vztrajno ponavljanje opisa in razlag ob vsaki izvedbi posamezne asane mi vedno znova daje vedeti, da je to pot učenja v globino.  Omogoča mi, da vadbo joge doživim kolikor sem pač pripravljen sprejeti, lahko samo kot krepitev in masažo telesa, kot sproščanje, kot stik s samim seboj in ne nazadnje kot molitev.  Iris hvala.
Jožef
Živjo Iris Še ena moja iskrica. Joga z Iris mi je pokazala pot, kako kljub stresnemu življenju ohraniti pozitiven odnos do vsega, imeti rad sebe in vse okrog sebe.
Marjana
Trinajst let se že učim joge. Toda dokler ni prišla Iris nisem razumela bistva asan. IRIS JE  ENA SAMA. Ona, njen glas, te popelje v drug svet, svet svetlobe, miru, stabilnosti. Tu se poglobiš vase, v svoje bistvo, postaneš boljši, zadovoljen sam s seboj. Z redno vadbo pa vsekakor pridobiš tudi dovolj fizične  kondicije.Bravo Iris. PREIZKUSITE SE. 
Mira Lotrič
Sem redna udeleženka delavnic joge. Vadila sem pri različnih učiteljih joge, vendar ko sem spoznala učiteljico Iris ostajam zvesta njej. Njeno vodenje je nazorno, velik poudarek daje duhovni povezanosti skupine, zdravilnemu učinku posameznih asan. Počutje po vsaki vadbi je sproščeno, sem umirjena. Vadim tudi sama doma, za kar dobim na delavnicah napotke.  V primeru slabega počutje pa se najavim k Iris na refleksno masažo stopal. Po masaži se počutim, kot da mi je zmasirala celotno telo.
Marija Klofutar

Obvezno izpolnite polja označena z *

*

*

Prišlo je do napake. Prosim, poskusite znova.

M o r e   i n f o